Marketingmedarbejder med flair for SoMe og en god grafisk sans

Brænder du for marketing og for at skabe content indenfor sport? Vil du være ansvarlig for marketing til fremtidens mest lovende teknologi indenfor monitorering til sport, med et nuværende hovedfokus på cykling?

Her får du en unik mulighed for at være med til at forme den kommercielle identitet på et spændende stykke sportsteknologi i dets spæde start.

Lyder det spændende? Så læs med her!

Om stillingen

Du er i et lille, men professionelt team, ansvarlig for at udarbejde og strukturere en bred palette af marketingaktiviteter. I et tæt samarbejde med den kommercielle chef, er du ansvarlig for at udvikle og vedligeholde marketingaktiviteterne vedrørende vores produkt, GRASPOR.

Produktet

GRASPOR er verdens første teknologi der ledningsfrit kan måle iltningen og muskelaktiviteten i real tid. Dette gør det muligt at tage teknologierne ud fra laboratorier, hvilket hidtil ikke har været muligt.

GRASPOR gør det muligt for atleter at forstå deres arbejdende muskler, og følge den belastning som musklerne bliver udsat for under træning.

GRASPOR er oprindeligt udviklet til astronauter, men vi har taget alt vores viden som firma, og samlet i en kommerciel version, som vi kalder GRASPOR.

Din Profil

 • Vi kommunikerer primært på engelsk, hvorfor du skal kunne begå dig på både dansk og engelsk.
 • Du kan formidle vores budskaber gennem fængende og iøjnefaldende tekster til både end users (b2c), men også til vores forhandlere (b2b).
 • Du har en æstetisk sans for design og kan se, hvad der får vores produkt til at fremstå bedre, og øger forståelsen for brugen af det.
 • Du kan grundlæggende funktioner i Adobe InDesign, Adobe illustrator og Photoshop og er indstillet på at lære mere.
 • Har erfaring omkring MailChimp eller er indstillet på at lære det at kende.
 • Har erfaring omkring WordPress eller er indstillet på at lære det at kende.
 • Har erfaring omkring annoncering via business manager eller er indstillet på at lære det at kende.

+ til din profil

 • Du er nysgerrig på at undersøge og lære nye ting.
 • Selvstændig og masser af gå-på-mod.
 • Har en naturlig interesse for sport. (Cykling eller løb er et plus)
 • Har god struktur, og er samtidig god til at have mange bolde i luften.
 • Tør bevæge dig ud i ukendte områder, og ikke er bange for at fejle.
 • Du har flere års erfaring indenfor faget.

Om Ohmatex A/S

Ohmatex A/S er en dansk virksomhed, stiftet i 2004. Virksomheden har primært beskæftiget sig med ingeniørarbejde, hvor vi har været førende indenfor at kombinere småt teknologi og smart tekstil. Alt vores erfaring har vi samlet, og bygget ned i GRASPOR.

Ohmatex A/S ligger placeret lidt udenfor Aarhus i Viby J. Der er ansat 9 fuldtidsansatte, og en håndfuld studiemedhjælpere. Herudover har vi også 4 praktikanter dette semester.

Om teamet

Du vil blive tilknyttet et velfungerende team, hvor kompetencerne ligger indenfor et spænd fra software, hardware, UX, kommunikation og bred marketing. Vi er en vækstvirksomhed, som har utroligt travlt, hvorfor der forventes en professionel adfærd og arbejdsindsats. Samtidig er virksomheden dog meget afslappet, og der arbejdes under en præmis om, at alle folk er ansat for at byde ind med deres meninger med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer. Det er okay at fejle, men vigtigt man lærer af sine fejl, og der arbejdes med frihed under ansvar.

Arbejdssted

Ohmatex A/S

Skanderborgvej 234, 8260 Viby J.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Løn – og ansættelsesvilkår

Efter kompetencer og kvalifikationer.        

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte:

Jesper Vinkel, 40 27 32 73, jbv@ohmatex.dk

Ansøgning bedes sende til:

Jesper Vinkel

jbv@ohmatex.dk

Klaus Østergaard, CEO

Koe@ohmatex.dk